Локација идентификационог броја возила (VIN) и броја мотора

Ако сте технички преглед исптивач, овлашћени испитивач или експерт за моторна возила и наишли сте на проблем да нисте нашли VIN број, број шасије или број мотора неког возила. Без обзира да ли је у питању мотоцикл, аутобус или аутомобил наш веб сајт може бити користан. Ми не приказујемо само локацију ових идентификација већ ћете помоћу наших слика моћи да одлучите да ли су ваши идентификациони бројеви каљени или имају оригиналне карактеристике.

Где је VIN број? Место где је идентификациони број возила? Како изгледа VIN број? Где је OBD/DLC конектор?

Ново стартовани веб сајт је поставио себи за циљ да реши овај проблем! После регистације наш веб сајт и база података ће бити доступни, који ми нон стоп освежавамо од најстаријих до најновијих типова возила (аутомобил, аутобус, HGV,PB). Веб сајт садржи доста брендова и модела са сликама идентификационих броја возила и бројева мотора са детаљним описом, шта, где и како их можете наћи на возилу. Бројеви (VIN и број мотора) су приказани на сликама као што су изашли из фабрике без фалсификација или било каквих модификација. Наш циље је да помогнемо стучњацима да идентификују каљен VIN број. То је први корак ка проналажењу украденог возила.

Могуће је користити различите регистације на нашој веб страници али тренутно свако ко има интересовања за ову тему се може регистровати. Тражимо партнере (фирме, технички преглед тестере, испитиваче) који могу да помогну развој наше базе података и који могу да подрже наш веб сајт својим прецизним радом, својим сликама и тачним описима. Постоје дневне, месечне и годишње регистрације на нашој веб страни.