VinNumber.Info 2014 - Поново напуњено.


Представљамо нови веб сајт VinNumber.Info са новим освежавајућим дизајном и опцијама помоћу којих можете проверити ваш идентификациони број возила (VIN) и број мотора. Додате су нове опције на веб сајт и изворни језик веб сајта је постао Енглески. Зашто смо морали да мењамо? Када дође време за промене, оне морају да буду ВЕЛИКЕ. Изглед нашег веб сајта је постао стар и требало му је улепшавање.

Постојале су неке опције које нису коришћене и којих смо се решили и убачене су нове опције. Надоградили смо у нови и бржи веб сајт енгине и надоградили смо хостинг сервис због великог броја посетилаца на сајту. Пошто је данас све у томе да будемо друштвени, ми смо се такође повезали са Фацебоок-ом и убацили доста опција да би били у току са новостима.

Као део побољшаног сајта, ми смо надоградили наш веб сајт и базу података у најновији Jomla CMS engine, а да би побољшали брзину веб сајта користимо Varnish Stacid, Dunamic и Memcache за наш хостинг. Надамо се да ћете након што видите нови дизајн бити задовољни променама а свако мишљење и предлози су добродошли."



Назад